Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V Bratislave horela telocvičňa

BRATISLAVA - Požiar na sídlisku Pošeň pri základnej škole na Borodáčovej ulici v bratislavskej mestskej časti Ružinov sa po niekoľkých hodinách podarilo uhasiť.

Mohutné plamene sa začali šíriť v budove starej telocvične dnes dopoludnia okolo pol jedenástej. ČTK to povedal hasičský operačný dôstojník Peter Križanský. Bývalá gymnastická hala údajne zhorela takmer do tla.

"Stále ešte prebieha zásah, ale už nič nehorí. Robia sa iba likvidačné práce," povedal Križanský krátko pred pol treťou popoludní. Požiar hasili asi tri desiatky hasičov s piatimi cisternami.

Zatiaľ nie je známe, či išlo o nehodou, alebo budovu niekto úmyselne podpálil. Podľa spravodajského zdroja pravdepodobne nebol nikto zranený, keďže telocvičňa sa už takmer rok nepoužívala.

Posledný veľký požiar v Bratislave vypukol v júni tohto roka v Petržalke v sklade horľavých kvapalín firmy Detox. Pri požiari sa dostali do ovzdušia viaceré nebezpečné chemické látky. Ďalší sklad Detoxu horel o necelý mesiac na to v Rimavskej Sobote a v ten istý deň aj v sídle firmy v Banskej Bystrici. V septembri sa okrem toho znovu v Banskej Bystrici vznietil kontajner Detoxu s autobatériami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu