Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok na pumpe v Hainburgu: Žene zo Slovenska skočil do auta cudzinec!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HAINBURG - Mladá Američanka Jessica, ktorá dlhodobo žije na Slovensku, si urobila výlet do rakúskeho Hainburgu za nákupmi. Všetko prebiehalo úplne normálne až do chvíle, keď jej počas tankovania na samoobslužnej čerpacej stanici nastúpil do auta neznámy muž a donútil ju, aby tiež nasadla. Nemala na výber, na zadných sedadlách totiž spali jej dve malé deti. Netušila, čo ju čaká a mohla iba dúfať, že sa jej, ani tomu najdrahšiemu, čo na svete má, nič nestane.

"Najprv sa ma spýtal, či potrebujem pomoc, že nepotrebujem. On po nemecky, ja že nerozumiem a on potom po slovensky, či nepotrebujem pomoc. Ja som odpovedala, že ďakujem fajn. Začala som tankovať a ako som tankovala, on skočil do auta," uviedla Jessica pre TV JoJ s tým, že vo vozidle boli jej dve maličké deti, ktoré našťastie v tej chvíli pokojne spali.

"Nebol nervózny, ale mal taký pevný hlas, že nejdem von a musíš ma zobrať. Začala som byť nervózna, ale vedela som, že musím byť kľudná a išla som. Povedal niečo, že mama je chorá a potom ma pohladkal, že máš krásnu bundu," opísala kritickú situáciu Američanka, ktorá by chcela, aby sa z jej prípadu poučili aj ostatné ženy.

Muž síce z auta  zhruba po desiatich minútach vyskočil, ale Jessica už zostala po zvyšok cesty nesvoja a plakala."Bola som... nahnevaná, že si to ten muž dovolil a hlavne my ženy, matky musíme stále zamykať auto. Stále rozmýšlať a myslieť, že nebezpečne je všade," dodala ako výstrahu na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu