Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hororová pomsta exmanžela: Z Eriky šľahali polmetrové plamene, on pokojne odkráčal!

Miesto ohavného útoku pred obchodom v Leviciach
Miesto ohavného útoku pred obchodom v Leviciach (Zdroj: greb noviny.sk)

LEVICE – Zničil jej život! Šialený útok, ktorý sa vo štvrtok odohral pred jedným z levických obchodov, poznáme len z hororových filmov. Erika (38), mamička dvoch detí, ho však prežívala doslova na vlastnej koži. Ohrdnutý exmanžel, nespokojný s rozvodom, na ňu zaútočil priamo na ulici pred očami vystrašených ľudí. Polial ju benzínom, zapálil a pokojne odkráčal. Horiacu ženu rýchlo uhasili okoloidúci a vrtuľník ju previezol do nemocnice. Informovala o tom Tv Joj.

Polmetrové plamene šľahajúce z hlavy a rúk bezbrannej ženy sa snažil hasiť všetci, ktorým sa tento hrozný pohľad naskytol. „Vodu sme jej doniesli s vedrom, stoličku sme jej doniesli. Ona kričala od bolesti, aj od strachu,“ spomína na desivé chvíle jeden z nich. Erike horela celá tvár, podľa výpovede predavačiek z vedľajších obchodov, na nej nemala kožu.

Ohavný incident sa odohral pred jedným z obchodov v Leviciach vo štvrtok krátko pred 16-tou. K matke dvoch detí (5,17) z ničoho nič pristúpil bývalý manžel, polial ju zrejme technickým benzínom a podpálil. Exmanželku nechal horieť v plameňoch a pokojným krokom odkráčal preč. Erika z posledných síl útočníka stihla označiť. „Bývalý, bývalý, to kričala, že ten jej to spravil. Že už pred mesiacom sa jej vyhrážal smrťou,“ povedal ďalší zo svedkov.

Šialený exmanžel ďaleko nezašiel, po chvíli ho zadržala polícia a odviedla na oddelenie. "Vyšetrovateľ momentálne vykonáva s predvedenou osobou procesné úkony," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Jeho motívom mal byť rozchod, s ktorým sa nedokázal vyrovnať. Doráňanej žene jej záchranci zavolali sanitku, no do ružinovskej nemocnie ju s vážnymi zraneniami nakoniec musel previezť vrtuľník. Napriek tomu, že hrôzostrašný útok exmanžela prežila, stopy po ňom jej ostanú zrejme doživotne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu