Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Voňavý poplach na polícii: Z bomby v ruksaku sa nakoniec vykľulo toto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Trnavský hlas)

TRNAVA – V ruksaku je bomba! S týmito slovami pribehol na policajné riaditeľstvo v Trnave vystrašený dôchodca (61) stískajúc v ruke preplnený batoh. Muži zákona ho okamžite vyviedli pred stanicu a časť budovy evakuovali. Dráma sa však v momente zmenila na tragikomédiu, keď z vaku s údajnou výbušninou vytiahli chutné prekvapenie! Informoval o tom Trnavský hlas.

Poplach s komickým záverom sa odohrával v stredu ráno v budove krajského policajného riaditeľstva v Trnave. Dôchodca omylom postavil na nohy všetkých zamestnancov. „Prišiel do vestibulu a službukonajúcemu policajtovi oznámil, že má v ruksaku výbušninu,“ opísala rušné ráno trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Muži zákona ho ihneď aj s ruksakom vyviedli pred stanicu, kde zaistili priestor.

Policajti evakuovali celé prvé poschodie riaditeľstva a privolali pyrotechnika. Ten opatrne podozrivý vak prezrel a to, čo zistil, pobavilo, ale aj rozzúrilo zrejme všetkých. „Nenachádzala sa v ňom žiadna výbušnina, ale potraviny,“ dodala Kredatusová. Tajomný vak namiesto výbušniny skrýval voňavé klobásky a kompóty.

Polícia už konanie dôchodcu preveruje ako šírenie poplašnej správy. Dôchodca však vraj nešíril paniku náročky. Ruksak si u neho údajne odložil kamarát, ktorý pracuje s chemikáliami, a keď si poň dlhšie nechodil, muž sa zľakol, že skrýva výbušninu. Preto sa rozhodol dlhšie nečakať a vak odniesol na políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu