Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vystrelili si sami zo seba: Slovenskí top manažéri tancovali ako domorodci!

Manažéri Kofoly v akcii Zobraziť galériu (2)
Manažéri Kofoly v akcii (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pracovníci slovenskej firmy zameranej na výrobu nápojov rozhodne vedia, ako sa baviť. Na nedávnej akcii to roztočili tak, že by sa za nich nehanbili ani profesionálni tanečníci. Nacvičenie nápaditej choreografie im pritom trvalo len pár dní!

Top manažéri zo spoločnosti Kofola si pred rokom dali vtipný záväzok. Prisľúbili, že ak v priebehu nasledujúcich dvanástich mesiacov splnia svoje ciele, zatancujú Haka dance (bojový tanec Maorov na Novom Zélande, pozn. red.).

Firme sa darilo, a tak prišlo na samotné lámanie chleba. Spolumajiteľ Jannis Samaras nelenil a spolu s výrobným, obchodným, finančným riaditeľom a ďalšími vysokopostavenými manažérmi za niekoľko dní nacvičili pozoruhodnú choreografiu, ktorou minulý štvrtok pobavili svojich zamestnancov.

Svoje tanečné umenie predviedli po firemnej konferencii, kde sa hodnotil rok 2012 a plánoval rok 2013. Začalo to celkom nevinne. Na parket postupne prišlo niekoľko mužov oblečených v bielych županoch.

Vystrelili si sami zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Potom ich však zo seba strhli a spustili tanec plný pokrikov, póz a oduševnelosti, ktorý prítomní kolegovia ocenili búrlivým potleskom. Nuž, zmysel pre humor a schopnosť vystreliť si sám zo seba zástupcom Kofoly rozhodne nechýba.

 


Manažéri z Kofoly tancujú ako domorodci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu