Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nešťastie v Rači: Záhradnú chatku pohltili plamene, dvaja ľudia uhoreli!

Záhradná chatka ľahla popolom Zobraziť galériu (4)
Záhradná chatka ľahla popolom (Zdroj: HaZZ)

BRATISLAVA – Chatka zhorela do tla! Dvojnásobnou tragédiou skončil požiar na Peknej ceste v bratislavskej Rači, ktorý vypukol v stredu krátko pred polnocou. Po uhasení v troskách drevenej chatky našli pozostatky dvoch tiel, ktoré boli tak uhorené, že privolaný lekár nedokázal určiť ani ich pohlavie.

Na mieste zasahovali bratislavskí hasiči aj záchranári, ktorí po uhasení objavili dve mŕtve telá. „Privolaný lekár na mieste konštatoval smrť,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Či zahynuli pri požiari, alebo násilnou smrťou, privolaný lekár vzhľadom na stav tiel nedokázal určiť.

Nešťastie v Rači: Záhradnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Nevedeli dokonca určiť ani ich identitu a pohlavie. Viac svetla do smutného prípadu tak vnesie až pitva. „Za účelom zistenia príčiny smrti a ostatných skutočností bola nariadená pitva,“ dodala Hrašková. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia a presne okolnosti nešťastia určí až ďalšie vyšetrovanie.

Podľa informácií z Operačného strediska HaZZ v Bratislave bolo pravdepodobnou príčinou vzniku udalosti bola nedbanlivosť pri manipulácií s otvoreným ohňom.

Nešťastie v Rači: Záhradnú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu