Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Matka roka: Opitá Košičanka rozmlátila auto o stĺpy, viezla 2-ročné dieťa!

Z Fiatu ostal po havárii šrot
Z Fiatu ostal po havárii šrot (Zdroj: polícia)

KOŠICE – Tomu sa povie „zodpovednosť“! Mladá mamička z Košíc si zrejme neuvedomila ako riskuje, keď si na mol opitá sadla do auta s len 2-ročným dieťaťom. Netrvalo dlho a Fiat na zasneženej ceste na Južnej triede oplieskala o dva stĺpy a rozvodnú skriňu. Košičanka mala chvalabohu viac šťastia ako rozumu a z havárie vyviazla len s ľahkými zraneniami. Batoľa sa akoby zázrakom nezranilo vôbec.

K nehode došlo v nedeľu o 17:20 na Južnej triede v Košiciach v smere od centra na Barcu. Podgurážená vodička tadiaľ vo Fiate viezla svoje 2-ročné dieťa, keď nezvládla riadenie a vyletela mimo cesty. „V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti vozidla svojím schopnostiam a poveternostným podmienkam s vozidlom vyšla mimo vozovku,“ povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Tam vrazila najprv do stĺpa verejného osvetlenia, do elektrickej rozvodnej skrine a nakoniec do ďalšieho stĺpa. Aj keď auto bolo po havárii totálne zdemolované, mamička aj dieťa našťastie vážne zranenia neutrpeli. „Pri nehode vodička utrpela ľahké zranenia s dobou liečenia do 7 dní. Vo vozidle sa počas nehody nachádzalo aj dvojročné dieťa, ktoré sa nezranilo,“ dodal Szabó.

Keď dali policajti mladej matke fúkať, nemohli veriť vlastným očiam. Košičanka viedla auto s vlastným dieťaťom s 2 promile alkoholu v dychu. Polícia okolnosti nehody vyšetruje a je pravdepodobné, že voči nezodpovednej vodičke vznesie obvinenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu