Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ilegálne preteky v Bratislave: Na štart sa postavil aj policajný golfík!

Pripraviť sa, pozor, štart! Zobraziť galériu (3)
Pripraviť sa, pozor, štart! (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Chrániť, či zabávať? Internetom sa posledné dni šíri zaujímavá fotografia, ktorá našich mužov zákona zachytáva v naozaj nezvyčajnej póze. Dve služobné autá polície pripravené na štarte pretekárskeho okruhu a medzi nimi mladík odpočítavajúci začiatok. Takýto netypický záber sa podarilo zhotoviť jednému z účastníkov pretekárskeho zrazu, ktorý sa nedávno konal pod bratislavským Prístavným mostom. Informácie o tom, či policajti skutočne pretekali, alebo len „pózovali“ pred zvedavým fotografom, sa rôznia.

Fotografia stará asi 3 týždne sa na fanúšikovskej stránke vyznávačov tuningových zrazov objavila začiatkom januára a okamžite sa začala šíriť internetom. Pretekárske zrazy, ktoré sa v meste pravidelne konajú na odľahlých parkoviskách, sú nelegálne, a preto sa ich účastníkom často stáva, že na pokyn polície musia svoju zábavku ukončiť. V tomto prípade však muži zákona „prekvapili“.

 

Vyznávači tuningu sa na zrazoch zabávajú aj
Zobraziť galériu (3)
Vyznávači tuningu sa na zrazoch zabávajú aj

 

Preteky, ktoré sa krátko pred Vianocami konali pod Prístavným mostom, nestopli. Naopak, s fanúšikmi tuningu si vraj dobre podiskutovali. „Čo ma najviac prekvapilo, policajný radar bol odstavený a šprintujúcich vôbec nepokutoval. Došli policajné autá, odstavili sa a kecali vonku v kruhu,“ podelil sa s nezabudnuteľným zážitkom jeden z účastníkov.

 

Ilegálne preteky v Bratislave:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

Záber zachytávajúci dve policajné autá a muža, ktorý im so vztýčenými rukami dáva pokyn na štart, vyvolali špekulácie, či sa muži zákona okrem debaty nezapojili aj do pretekov. Účastníci decembrového zrazu však tieto špekulácie v diskusii na fanúšikovskej stránke vyvracajú. „Keď sa niekto postaví medzi nich zo srandy, na tom je čo? Však sú to tiež ľudia a majú zmysel pre humor,“ píše jeden z nich. „Nešli šprintovať nakoniec,“ dodáva ďalší. Či už policajti pretekali, alebo nie, ich nadriadených by záber z pretekov určite nepotešil.

 

Pretekári sa na zrazoch v Petržalke stretávajú pravidelne
Zobraziť galériu (3)
Pretekári sa na zrazoch v Petržalke stretávajú pravidelne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu