Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nehoda či samovražda? Dievčinu pri Senici zrazil kamión, nevedia jej totožnosť

Polícia pátra po totožnosti zrazenej ženy
Polícia pátra po totožnosti zrazenej ženy (Zdroj: polícia)

SENICA – Pomôžte v pátraní! Vo štvrtok doobeda prišla pod kolesami kamióna v Senici o život mladá žena. Či išlo o tragickú nehodu, alebo dievčina pod nákladné auto skočila schválne, je zatiaľ nejasné. Na polícii sa však k nebohej žene doteraz nikto neprihlásil.

Polícia žiada o pomoc v pátraní po dievčine, ktorú vo štvrtok o 10:55 zrazilo na ceste medzi Senicou a Dojčom nákladné auto. „Počas dopravnej nehody chodkyňa utrpela ťažké zranenia, ktorým v nemocnici v Skalici podľahla,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Príčinu smrti polícia vyšetruje.

Aj keď od nehody ubehli už štyri dni, k nebohej žene sa doteraz nik neprihlásil. Policajti preto vyhlásili pátranie. „Okresný dopravný inšpektorát v Senici sa týmto obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní po totožnosti neznámej ženy,“ dodal Hanus. Polícia poskytla aj fotografie vecí, ktoré mala mladá žena počas zrážky na sebe.

Nebohá mala naposledy na sebe čierne nohavice, šedú mikinu s kapucňou, biely sveter na gombíky, čiernu bundu a hnedé plátenné topánky. Dievčina mala asi 17 až 22 rokov, je 170 cm vysoká, má hnedé oči a čierne vlasy. Ak by ste podľa fotografií spoznali oblečenie, ktoré mala na sebe, neváhajte kontaktovať políciu.

„Akékoľvek poznatky môžete zatelefonovať na č. 0961 153515 alebo na známom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare polície,“ uviedol hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu