Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dušan (†33) doplatil na bezohľadnosť druhého: Galanťan (27) doňho vpálil v zákaze!

Z áut ostali po silnom náraze iba vraky Zobraziť galériu (6)
Z áut ostali po silnom náraze iba vraky (Zdroj: polícia)

GALANTA – Ďalšia zbytočná smrť na cestách! Tragédiou sa v pondelok večer skončila bezohľadná jazda mladíka (27) z Galanty, ktorý odignoroval zákaz a pri predbiehaní vrazil do protiidúceho Renaultu. V ňom sedel Dušan (†33) , ktorý sa nedočkavému mladíkovi nestihol vyhnúť a ťažkým zraneniam na mieste podľahol.

Smrteľná havária sa odohrala krátko po ôsmej hodine večer na ceste medzi Váhovcami a Galantou. Mladík sa viezol v Renaulte Espace spolu so svojím kamarátom (21) z Váhoviec, pred ktorým sa chcel zrejme predviesť riskantnou jazdou a aj napriek zákazu nebezpečne predbiehal pred ním idúce auto. Na nezodpovednosť však doplatil.

 

Dušan (†33) doplatil na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

„Pri predbiehaní pred ním jazdiaceho osobného auta Peugeot 307 v úseku so zákazom prebiehania, prednou časťou narazil do prednej časti oproti idúceho osobného auta Peugeot 406, ktoré viedol 33 ročný vodič z Váhoviec,“ povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Náraz bol tak silný, že obe autá po kolízii skončili mimo cesty.

Mladý Galanťan pri bláznivej jazde utrpel ťažké zranenia, s ktorými ho previezli do nemocnice, jeho kamarát našťastie vyviazol len so škrabancami. Druhý vodič Dušan, ktorému nedočkavý mladík skrížil cestu, však vážnym zraneniam na mieste podľahol.

 

Dušan (†33) doplatil na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Alkohol v dychu nezodpovedného vodiča nenamerali, trest ho však neminie. „Vyšetrovateľ už 27 ročného Vladimíra z Galanty obvinil z prečinu usmrtenia,“ uviedol Hanus a dodal, že za bezohľadnú jazdu a smrť nevinného vodiča mu hrozí až päť rokov za mrežami.

 

Dušan (†33) doplatil na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu