Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gelničan (59) vypadol z idúceho vlaku, amputoval mu časť nohy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - V stredu večer prišlo k nešťastnému incidentu na železnici. Cestujúci vo vlaku smerujúcom z Veľkého Šariša do Lipian sa z neho pokúsil vystúpiť v čase, keď sa už rozbiehal. Pre svoju nerozvážnosť prišiel o časť nohy.

"Po vypravení osobného vlaku zo zastávky v čase okolo 19:15 h sa 59-ročný muž z Gelnice rozhodol vystúpiť z vlaku. Otvárajúce sa dvere zbadal vlakvedúci, ktorý z vedľajšieho vozňa pribehol k cestujúcemu a kričal naňho, aby nevystupoval, pretože vlak je už v pohybe. Cestujúci na neho však vôbec nereagoval a aj napriek snahe vlakvedúceho zachytiť muža, ten z vlaku po zlom dostúpení na posledný schodík vypadol," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik o prípade, ktorý sa odohral v Okrucanoch.

Hoci vlakvedúci ihneď zatiahol ručnú brzdu a o mužovom vypadnutí upovedomil rušňovodiča a dispečing, nedokázal už zabrániť tomu, aby vlak neamputoval Gelničanovi pravú nohu v oblasti členka.

Podľa vlakvedúceho bol muž zjavne pod vplyvom alkoholu, čo si všimol, keď mu kontroloval cestovný lístok. Prípad objasňuje železničná polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu