Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hádka v osade: Róm chce sex a ďalšie deti, ona peniaze!

Milenci sa nevedia dohodnúť na svojom budúcom potomstve
Milenci sa nevedia dohodnúť na svojom budúcom potomstve (Zdroj: YouTube)

KOŠICE – Toto sa len tak nevidí! Rómka zubami nechtami brániaca sa sexu s „parťákom“ z osady kvôli nechcenému tehotenstvu - takúto komickú scénku sa podarilo zachytiť pohotovému susedovi z východu, ktorý sa o svoj jedinečný zážitok podelil s celým svetom a video zverejnil na Youtube. Pozrite sa ako skončila hádka neoblomnej Rómky a rozpáleného Róma!

Ozval sa nám čitateľ, ktorý na internete natrafil na nezvyčajný úkaz. „Rómka odmieta sex s Rómom z osady nakoľko podľa jej slov do nej naposledy "napustil" a ona už ďalšie dieťa nechce,“ napísal. Rozčúlená žena sa od milenca snaží vymámiť peniaze na zázračnú „pilulku proti decku“, ktorá po užití do piatich dní zabráni nechcenému tehotenstvu.

Róm sa od samého prekvapenia zmohol len na jediné: „Ja teba napustil?!“ kričí nechápavo. Žena mu po niekoľkýkrát „nehodu“ potvrdí a ďalej pýta peniaze na návštevu „kynekológa“. Rozpálený milenec sa však nedá a po tom, ako žene oznámi , že „on deti chce“, ani chvíľu neváha a začne si rozopínať nohavice. „Ja nebudem tehotná. Né, oné!“ bráni sa neústupčivá Rómka a nástojčivo žiada „peňáze na pilulku“.

Ku koncu sa však zdá, že rómski milenci sa uzmierili a nahrávajúcemu susedovi na rozlúčku predvedú „vábivý“ tanec. Žena s neodbytným nápadníkom koketuje a provokuje ho mávaním prsníkov pred tvárou, zatiaľ čo on jej kontruje dotieravým "Ukáž pi*ku!".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu