Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Život im nezachránili ani prilby: Čech (†37) a Slovenka (†27) zahynuli na motorke!

Hrozivé zábery z miesta nehody Zobraziť galériu (6)
Hrozivé zábery z miesta nehody (Zdroj: polícia)

ŽIAR NAD HRONOM – Dvojnásobná smrť na motorke! Ďalšie dva životy vyhasli na ceste v obci Nová Baňa, kde došlo k hrozivej zrážke motocykla Suzuki s Volkswagenom. Náraz bol taký silný, že obaja jazdci (†37,†27) nemali šancu prežiť ani napriek tomu, že mali na hlavách ochranné prilby!

K tragédii došlo pred rodinným domom na ulici Hrádza asi 20 minút pred siedmou večer. Motorkár z českých Rokycan viezol na svojom Suzuki mladú ženu z Novej Bani, keď zrazu v rýchlosti vpáli do zadnej časti otáčajúceho sa Volkswagenu.

„Pred rodinným domom z doposiaľ nezistených príčin, prednou časťou motocykla narazil do zadnej ľavej bočnej strany motorového vozidla Vokswagen Sharan,“ povedala pre Topky banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Život im nezachránili ani
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Silný náraz zhodil oboch jazdcov z motorky a dopadli na tvrdú cestu. „Následkom dopravnej nehody utrpeli motocyklista aj spolujazdkyňa ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli,“ dodala hovorkyňa. Havária bola taká vážna, že Čechovi a mladej Slovenke nepomohli ani ochranné prilby, ktoré mali na hlavách.

Či muž z Rokycan išiel prirýchlo, nevenoval pozornosť riadeniu, alebo bol opitý, ukáže až ďalšie vyšetrovanie. „Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ uviedla Faltániová.

 

Život im nezachránili ani
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu