Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sused malackých Rómov Dobrovodský: Demonštrácia s mužom, ktorý kandidoval za Kotlebovcov!

Hlavou podujatia je Dobrovodský z rómskej kauzy v Malackách
Hlavou podujatia je Dobrovodský z rómskej kauzy v Malackách

BRATISLAVA - Spoločne proti skorumpovaným politikom a asociálom. S takýmto mottom plánujú v októbri do ulíc Bratislavy vyjsť aktivisti, ktorým prekáža politický vývoj na Slovensku a správanie neprispôsobivých občanov.

Podujatie organizuje Oskar Dobrovodský, známy zo sporu s neprispôsobivou rómskou rodinou v Malackách na Družstevnej ulici, spoločne s Mariánom Mišúnom, ktorý v posledných voľbách kandidoval za Ľudovú stranu Naše Slovensko (ĽS NS) Mariána Kotlebu. To, že by Dobrovodský s Kotlebovcami spolupracoval, však pre Topky rázne odmietol.

"Nelogicky prevedené sociálne a ekonomické reformy po roku 1989 sú dostatočným dôkazom, že hlupáci a zradcovia z vysokej politiky priviedli slovenský národ na pokraj záhuby," píše sa v pozvánke na podujatie. Hoci má byť akcia apolitickou, medzi neduhy, ktoré trápia spoločnosť, zaraďujú organizátori aj "cigánsky problém".

Samotný Dobrovodský napriek tomu prostredníctvom sociálnej siete vyzýva na účasť aj zdravotné sestry, učiteľov či robotníkov. "Naším zámerom je, aby opakované a vedomé priestupky asociálov mohli byť konečne prekvalifikované na trestný čin s možnosťou účinne použiť trest povinnej práce alebo trest odňatia slobody," dodávajú organizátori.

Podujatie je predbežne ohlásené na 13. október. Účastníci by sa mali stretnúť pred Hlavnou železničnou stanicou v Bratislave, odkiaľ plánujú presun k soche Svätopluka v areáli Bratislavského hradu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu