Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozor na podvodníkov: Ulice zaplnili predajcovia falošných parfumov

Ilustračný obrázok Zobraziť galériu (3)
Ilustračný obrázok (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Parfum za pár eur? Dostanete ho na ulici od mladých atraktívnych slečien, ktoré vám ho takmer natlačia do rúk. Výsledok je taký, že aj keď od začiatku odmietate a nič kupovať nechcete, odchádzate so štyrmi flakónmi za 40 eur!

Presne vedia ako na to! Pouliční predajcovia majú dokonalý postup, aby ste od nich neodišli s prázdnymi rukami. Na internete koluje blog, v ktorom autor opisuje, pod akým nátlakom nakúpil parfumy od podvodníkov. Celé sa to začalo nevinnou otázkou slečny. Autor si myslel, že robí anketu, tak sa pristavil. Odpovedal jej na pár otázok až sa dostali k bodu o veľkej reklamnej kampani, ktorú si mal autor všimnúť v médiách.

Slečne išlo len o to, aby odviedla pozornosť. Začala autora nútiť, aby ovoniaval niekoľko parfumov. Všetky sú vraj kvalitné, pravé a dovezené z Francúzka. Na flakóne sa však po poľsky dočítate, že je to woda parfumowana. Keď sa autor začal vyhovárať, slečna obchodníčka začala znižovať cenu, až kým sa nedostali na 40 eur za 4 parfumy. Autor blogu sa chcel vyhnúť tak, že pôjde do bankomatu pre peniaze a už sa nevráti. Slečna však išla s ním, pričom mu celý čas do rúk tlačila fľaštičky.

Na blog zareagovalo niekoľko čitateľov s podobnými skúsenosťami. Ozvala sa aj pani, ktorá pre spoločnosť ponúkajúcu parfumy pracovala. Podľa jej slov, obchodníkov presne vyškolia a dajú im pokyny, postup a presné znenie prezentácie. Údajne ju všetci museli vedieť naspamäť.

Takýto maunál dostal každý nový predajca parfumov
Zobraziť galériu (3)
Takýto maunál dostal každý nový predajca parfumov  (Zdroj: Topky.sk)

Spoločnosť sa bráni tým, že parfumy sú skutočne pravé a že nejde vôbec o podvod. Keď si však doma otvoríte škatuľku a porovnáte parfum s originálom, vôňa vás neoklame.     

Prezentáciu museli obchodníci vedieť od slova do slova
Zobraziť galériu (3)
Prezentáciu museli obchodníci vedieť od slova do slova  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu