Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dozvieme sa konečne pravdu o Langošovej nehode?

Ján Langoš († 59) Zobraziť galériu (14)
Ján Langoš († 59)

KOŠICE - Vyšetrovanie tragickej nehody Jána Langoša († 59) bude pravdepodobne čoskoro ukončené. Po piatich mesiacoch od zrážky Škody Octavia kombi s multikárou pri Drienovci neďaleko Košíc sa tak verejnosť azda konečne dozvie pravdu. Po nehode obvinili z usmrtenia vodiča multikáry Štefana H. (27) z Moldavy nad Bodvou.

Polícia je vo svojich vyjadreniach strohá. „Súdnoznalecký posudok už bol vypracovaný. Splnomocnenec poškodeného dal návrh na doplnenie vyšetrovania. Je potrebné dovypočúvať znalca. Bližšie informácie vyšetrovateľ poskytne budúci týždeň,“ uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Podľa našich informácií išlo auto J. Langoša rýchlosťou okolo 150 kilometrov za hodinu a J. Langoš mohol podľa našich zistení zabrániť nehode.

Ján Langoš 15. júna ráno smeroval do Košíc. Podľa slov jeho kolegov mal stretnutie na niektorom z košických súdov. Pri Drienovci narazil zozadu do multikáry naloženej štrkom, ktorá vychádzala z bočnej cesty. Viedol ju Štefan H. (27) z Moldavy nad Bodvou. Toho vyšetrovateľ obvinil z usmrtenia. Polícia u žiadneho z vodičov alkohol nezistila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu