Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodiči pozor: Cesta pri bratislavskom PKO je zatopená, uzavreli oba pruhy

V utorok pri bratislavskom PKO v skorých ranných hodinách prasklo potrubie oproti Výskumnému ústavu vodného hospodárstva. Zobraziť galériu (6)
V utorok pri bratislavskom PKO v skorých ranných hodinách prasklo potrubie oproti Výskumnému ústavu vodného hospodárstva. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Pri bratislavskom PKO dnes skoro ráno prasklo potrubie a voda zaliala cestu smerom do centra. Úseku na Nábreží Generála Svobodu sa radšej vyhnite, pretože polícia uzavrela oba pruhy. Odstránenie poruchy sľubuje vodárenská spoločnosť ešte dnes.

Potrubie prasklo vo Výskumnom ústave vodného hospodárstva a na mieste zasahujú vodári, ktorí majú poruchu odstrániť až dnes popoludní. Polícia na zasiahnutom úseku uzavrela oba pruhy smerom do centra. „Približne o 08.30 hod uzavrieme oba jazdné pruhy v smere mesto a premávka bude presmerovaná do protismeru,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

V utorok pri bratislavskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Polícia žiada vodičov, aby na tomto úseku zvýšili opatrnosť a riadili sa pokynmi polície. Pokiaľ je to možné, mali by sa ceste pri Nábreží Generála Svobodu vyhnúť. Podľa informácii dopravného podniku cesta v smere do centra stále nie je prejazdná.

V utorok pri bratislavskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Zástupcovia dispečingu, polície a vodární rozhodli, že autobusová doprava bude od 10:15 približne na 100-metrovom úseku odklonená do protismeru – ide o úsek pri Machnáči. Na mieste dohliadajú na plynulosť dopravy aj zamestnanci dispečingu DPB.

"Na oprave poruchy na vodovodnom potrubí DN 600, ktorá vznikla dnes v skorých ranných hodinách, nepretržite pracujeme. Potrubie bude opravené ešte dnes," informovala za Bratislavskú vodárenskú spoločnosť (BVS) Alexandra Maszayová. Cestu sa podľa nej budú snažiť upraviť do pôvodného stavu v čo najkratšom možnom čase. BVS sľubuje, že bude opravené ešte dnes.

V utorok pri bratislavskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu