Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kritická sobota: Vrtuľník dnes štartoval už k štyrom prípadom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Záchranári leteli dnes vrtuľníkom na pomoc zraneným už štyrikrát. Naposledy zasahovali na Martinských holiach, kde pri zjazde na bicykli v horskom teréne spadol Bratislavčan (22).

Ako informovala hovorkyňa záchranárov Sylvia Galajda, mladík mal vykĺbené rameno a podozrenie na ďalšie poranenia. Záchranári ho ošetrili, naložili do vákuového matraca a previezli do Univerzitnej nemocnice v Martine.
Bratislavská posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby dnes zasahovala na hasičskej súťaži v Záhorskej Vsi. Na akcii dobrovoľná hasička (37) z Plaveckého Štvrtka údajne neudržala prúdnicu, ktorá jej pod tlakom vody vystrelila. Ženu odhodilo a po páde na chrbticu utrpela pravdepodobne zlomeninu v driekovej oblasti. Zasahovala aj miestna záchranka. Pacientku ošetrili a previezli vrtuľníkom na bratislavské Kramáre.

Dnes štartoval vrtuľník so záchranármi aj k poranenému mužovi z Medzeva, ktorý si zranil tvár pri pílení dreva a taktiež zasahovali pri páde paraglajdistu na Novej Holi pri Donovaloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu