Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krvavý útok pred očami detí: Vlčiak Zdenovi takmer odhryzol ruku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: blogspot.com)

REVÚCA - Agresívny vlčiak dnes v Revúcej takmer na smrť dohrýzol vlastného majiteľa Zdena (60). Muž bol údajne opitý a zúrivý pes to z neho vycítil. Hroznému útoku sa navyše prizerali vystrašené deti z ulice. Informovala o tom Tv JOJ.

Zdeno práve kŕmil svojho domáceho miláčika, keď naňho hladné zviera znenazdajky zaútočilo. Pripitý muž sa ani nestihol nazdať a už ležal na zemi v kaluži krvi. Pes mu mal pri brutálnom útoku spôsobiť devastačné zranenia ruky. Pravda je však taká, že Zdeno ma dohryzené celé telo. Otrasný masaker videli aj malé deti, ktoré sa práve hrali na ulici.  

Ako prvý bezvládnemu mužovi prišli na pomoc susedia a kamaráti. Tých potom vystriedali záchranári, ktorí ho s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice. Rozzúrený pes mal Zdenovi vytrhnúť kus mäsa z ruky a dohrýzť aj na stehne a trupe.

Svedkovia tvrdia, že napadnutý muž bol opitý. Dnes mal totiž narodeniny a údajne ich nezabudol patrične osláviť. „Pes vycítil, že je opitý, tak ho schmatol,“ myslí si susedka. Agresívneho psa teraz zrejme utratia. V obci má byť svojimi útokmi známy, vraj už roztrhal nejedno domáce zviera. Jeho smrť si údajne želá aj sám majiteľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu