Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Carat Tuning Party otvorí brány piešťanského letiska

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

PIEŠŤANY - Ôsme stretnutie milovníkov silných áut Carat Tuning Party 2012 sa začalo dnes o 14. hodine na piešťanskom letisku. Do soboty 23. júna čaká návštevníkov podujatia s medzinárodnou účasťou rad atraktívnych súťaží s viac ako tisíckou súťažiacich vozidiel a jazdcov.

Organizátori očakávajú účasť najmenej 10.000 ľudí, dnes pre prichádzajúcich vlastnými vozidlami vydali pokyn, aby sa vyhli prejazdu centrom Piešťan a po diaľnici v smere od Trnavy pokračovali na Hornú Stredu, odkiaľ ich cesta dovedie priamo až k letisku.
      
Carat Tuning Party 2012 zastrešuje 2. kolo Slovenského šprintérskeho šampionátu 2012, čo sú preteky v zrýchlení automobilov na vzdialenosť 403 metrov, respektíve na 1/4 míle, tiež 2. kolo King Of Drift Slovakia 2012, jazda automobilov v kontrolovanom šmyku v rýchlostiach viac ako 100 km/h a 3. kolo Racing Tuning Battle 2012 - súťaž o najkrajšie upravený automobil. Informoval o tom organizátor Carat Tuning Party David Vaverčák.
      
Okrem toho sú pre návštevníkov pripravené na oba dni rôzne súťaže - slalom, v rámci ktorého bude možné vyskúšať si jazdecké schopnosti na špeciálne pripravenej trati s dĺžkou 1300 metrov, preteky vrtuľníka s autom, low rider show so špeciálne upraveným autom, ktoré je schopné skákať a odlepiť všetky kolesá od cesty a aj preteky malých modelov automobilov riadených na diaľkové ovládanie RC Drift. Na dnešnej večernej párty vystúpi Rytmus a Ego – Kontrafakt, na programe je koncert Bacil & Ragby, LeRa, SHAKERS, na hlavnom pódiu bude Muai Thai Titan Gym exhibícia, pripravená je K-Fan show s Mariom Gottim a Alexandrom Štrbom. Chýbať nebude ani súťaž Miss Carat Tuning Party.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu