Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čelnú zrážku s kamiónom vodič († 44) Fordu neprežil

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Tragicky sa skončila dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok (14.5.) o 15.10 h v Košiciach v smere od mestskej časti Šebastovce na obec Seňa. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, zrážku osobného motorového vozidla a kamióna neprežil 44-vodič z Košíc.

„Ten riadil vozidlo Ford Escort pričom asi 300 metrov za označením obce z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s oproti idúcou jazdnou súpravou, ťahač a s návesom s Poľským evidenčným číslom, ktoré riadil 45-ročný štátny príslušník Poľska,“ povedal Szabó.
      
Pri zrážke vodič osobného motorového vozidla utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na osobnom motorovom vozidle vznikla škoda 1000 eur a na ťahači vznikla škoda 10.000 eur. „U vodiča kamiónu požitie alkoholu nebolo zistené. Počas dokumentovania dopravnej nehody bola asi dve hodiny uzavretá cesta, pričom premávka bola policajtmi regulovaná cez obce Valaliky a Čaňa. Vyšetrovateľ  PZ začal trestné stíhanie vo veci stíhanie pre prečin usmrtenia,“ uzavrel Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu