Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smrteľná nehoda v Čunove: Vodička (†20) skončila v Rusovskom kanáli

Havarovaný automobil
Havarovaný automobil

BRATISLAVA - Život 20-ročnej vodičky vyhasol v pondelok krátko pred 22:00 pri dopravnej nehode na ceste od Vodného diela Čunovo v smere na Balkánsku cestu.

Žena viedla osobné auto Hyundai Atos, no z doposiaľ nezistených príčin zišla mimo vozovku, cez trávnatý porast prešla do priľahlého stromového porastu a následne do Rusovského kanála. Vodička svojim zraneniam podľahla, jej dve spolujazdkyne vo veku 18 a 19 rokov previezli so zraneniami do nemocnice.

Materiálnu škodu, ktorá vznikla na vozidle, predbežne vyčíslili na 5-tisíc eur. Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Polícia opätovne vyzýva vodičov, aby pri jazde nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili opatrne. Najmä večer a v noci radšej odporúča znížiť rýchlosť na málo osvetlených alebo neosvetlených vozovkách. Svoju pozornosť musí vodič venovať jazde a nie telefonovaniu alebo iným činnostiam. Bezpečnostné pásy môžu zachrániť život. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu