Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ranná zápcha do Bratislavy: Vodiči sa v kolóne na D1 zdržia hodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vrátiť sa po sviatkoch do zabehaných koľají nebude také jednoduché hlavne pre tých, ktorí dochádzajú za prácou do Bratislavy. Hneď ráno sa na diaľnici D1 pri Senci stala dopravná nehoda, ktorá spôsobila dopravný chaos. Vodiči v hodinovej kolóne stáli nielen na diaľnici, ale aj na iných vjazdoch do hlavného mesta.

Všetci, ktorí dnes ráno smerovali do Bratislavy, očakavali síce klasické posviatočné zdržanie, ale pravdepodobne nerátali s tým, že ich príchod za povinnosťami sa predĺži až o hodinu. Príčinou bola nehoda a následná škodová udalosť, ktoré upchali D1. Vodiči, ktorí sa chceli úseku vyhnúť, iba márne dúfali, že Senecká cesta na tom bude o niečo lepšie. Nakoniec aj po nej sa vliekli slimačím tempom.

"Dnes v čase približne o 05.00 hod. došlo na diaľnici D1 na kilometri 22,500 v smere do Bratislavy k vážnej dopravnej nehode a následne na to ku škodovej udalosti. V dôsledku dopravnej nehody skončili dve osobné motorové vozidlá, VW Golf 4 Combi a Kia Sorento mimo vozovku. V tomto prípade sa zranilo počas dopravnej nehody 5 osôb (dve osoby z motorového vozidla VW Golf a tri osoby z motorového vozidla Kia Sorento)," uviedol k príčine zápchy bratislavský policajný hovorca Františe Peczár s tým, že škoda na autách bola predbežne vyčíslená približne na 10-tisíc eur.

Krátko po nehode došlo na tom istom úseku ku škodovej udalosti. Bez zranení vyviazli obaja vodiči. Škoda na motorových vozidlách Chrystler a Scania sa odhaduje na 3 500 eur. Ani jeden zo šoférov pred jazdov nepil.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu