Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Padol rozprávkový jackpot: Trenčan si na účet pripíše 2,9 milióna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Veľkonočná nedeľa v roku 2012 sa zapíše v živote niekoľkých ľudí ako mimoriadny deň. Šťastena im dopriala, aby vyhrali výhry v prvom poradí troch lotérií spoločnosti TIPOS. Prvý šťastlivec si prišiel na svoje v hre LOTO.

„Hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trenčianskom kraji, vyhral fantastický jackpot 2 892 046,43 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že ide o prvý tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO. „Jackpot v druhom ťahu sa kumuloval od konca októbra 2011. Svojou výškou ho možno aktuálne zaradiť na 8. miesto v rebríčku desiatich najvyšších výhier, ktoré eviduje spoločnosť TIPOS,“ uviedol.

Druhý hráč, ktorému výhra spríjemnila veľkonočné sviatky, mal šťastie v doplnkovej hre JOKER. „Hráč, ktorý uzatvoril stávku v Nitrianskom kraji v hre LOTO a zvolil si aj možnosť zahrať si doplnkovú hru JOKER, si bude môcť pripísať na svoj účet 11 777,38 eura,“ povedal Čépe. Dodal, že ide už piaty tohtoročný jackpot v doplnkovej hre. Doteraz najvyššia tohtoročná jokerová výhra padla vo februári a mala hodnotu 203 709,41 eura. „Podať si tip v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER sa naozaj oplatí, keďže vklad na jedno žrebovanie stojí len 0,35 eura,“ dodal.

Tretím šťastlivcom sa stal hráč, ktorý uzatvoril stávku v hre LOTO 5 z 35 v Nitrianskom kraji. „Tento hráč vyhral 15 114,75 eura. Ide už o šiesty tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO 5 z 35,“ uviedol hovorca. Hra LOTO 5 z 35 je číselná lotéria lotového typu, pri ktorej hráč tipuje päť čísiel od 1 do 35.

Najbližšie si môžu hráči zahrať o milióny už v stredu. V hre LOTO je aktuálny jackpot vo výške 2 005 684,44 eura. „Možno už po stredajšom žrebovaní pribudne z radov hráčov ďalší nový milionár,“ skonštatoval Čépe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu