Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

FOTO Tatry prekvapil sneh: V Jasnej pribudlo až 10 centimetrov!

Tatry: Včera v blate, dnes pol metra snehu..., napísal na Facebooku Miso Psota.
Zobraziť galériu (7)
Tatry: Včera v blate, dnes pol metra snehu..., napísal na Facebooku Miso Psota. (Zdroj: Facebook)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Takmer celé Slovensko má jarný ráz počasia, ale v Tatrách pani zima ešte neplánuje dokraľovať. Na zjazdovkách v Jasnej pribudlo viac ako 10 cm čerstvého snehu. Veľká noc v Nízkych Tatrách bude opäť biela a lyžiari sa majú na čo tešiť.

Sviatky jari sú tu už za týždeň, napriek tomu je vo Vysokých a Nízkych Tatrách všetko biele. Zjazdovky sú upravené, pribudlo viac ako 10 cm čerstvého snehu a sneží ďalej. Predpoveď počasia tento raz neklamala a ochladenie prinieslo do Tatier zrážky vo forme snehu. Tento fakt poteší všetkých, ktorí sa chystajú stráviť Veľkú noc na horách a zalyžovať si.

V stredisku Jasná Nízke Tatry na váš čaká až do 110 cm snehu a vo Vysokých Tatrách do jedného metra. Podľa SHMÚ bude dnes na Slovensku premenlivá, prevažne veľká oblačnosť. Na mnohých miestach prehánky alebo občasný dážď, od cca 800 m sneženie. Najvyššia denná teplota 8 až 13, v severnej polovici Slovenska 3 až 8 st.. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo -4 st.  Na hrebeňoch hôr prudký až búrlivý vietor.

Jar opäť vystriedalo sneženie (Foto: Richard Šopor)

FOTO Tatry prekvapil sneh:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Napadol sneh aj u vás? Pošlite nám svoje FOTO či VIDEO na e-mailovú adresu tipy@topky.sk, alebo prostredníctvom MMS na číslo 0904 117 346.

Viac informácií z tohto regiónu nájdete na mikulas24.sk
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu