Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na ulici v Bratislave popravili ženu: Prenasledovaný vrah si prestrelil hlavu!

Tele obete skúmali kriminalisti Zobraziť galériu (9)
Tele obete skúmali kriminalisti

BRATISLAVA - Manželské nezhody boli údajne príčinou tragédie, ktorá sa odohrala dnes ráno v bratislavskej Trnávke. Muž tu priamo na ulici popravil ženu (†55) a dal sa na útek.

Tragédia sa odohrala asi o pol ôsmej ráno na Banšelovej ulici v Ružinove. Muž (†57) na ženu dvakrát vystrelil a smrteľne ju zranil. Potom sa pokúsil ujsť, začali ho však prenasledovať policajné jednotky. Na Rádiovej ulicu vrah pravdepodobne zistil, že sa do bezpečia nedostane a pokúsil sa o samovraždu.

"Približne hodinu po spáchaní skutku našiel policajt Obvodného oddelenia Trnávka na Rádiovej ulici zraneného muža, ktorý zodpovedal popisu podozrivého. Tento utrpel strelné zranenia, ktoré si s najväčšou pravdepodobnosťou privodil sám strelnou zbraňou, ktorú mal pri sebe," uviedla k prípadu bratislavská hovorkyňa Petra Hrášková. Previezli ho do nemocnice a podľa posledných informácií zraneniam podľahol.

Polícia na mieste zabezpečovala stopy. Miesto činu obohnali policajnou páskou a mŕtvolu obete skúmali kriminalisti. Ako dodala Hrášková, zistilo sa, že muž mal zbraň v držbe nelegálne. Išlo o samopal typu škorpión.

"Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vo veci zločinu zabitia," dodala popoludní Hrášková.

Video z miesta tragédie:

Vražda Ružinov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu