Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Priaznivci burgerov, pozor: Legendárny fast-food u nás končí!

Burger King na Slovensku skončil
Burger King na Slovensku skončil

BRATISLAVA – Americký fast-foodový reťazec Burger King na Slovensku definitívne končí. Reštaurácie rýchleho občerstvenia tak ani nie po dvoch rokoch zatvárajú svoje prevádzky.

Koncom roka 2011 si mohli zákazníci rýchleho občerstvenia všimnúť spustené mreže a oznam o zatvorení prevádzok Burger Kingu z technických príčin.

V januári sa dokonca majiteľ licencie na prevádzkovanie reťazca na Slovensku Tomáš Zuckermann pre portál retazce.sk vyjadril, že o zatvorení neuvažujú, dokonca plánujú expandovať do Košíc a ďalších dvoch miest, ktoré nekonkretizoval. Prevádzky v dvoch bratislavských a jednom žilinskom obchodnom centre mali mať pôvodne problémy s prechodom na registračné pokladnice podliehajúce fiskálnemu zákonu, finančné problémy pritom Zuckermann odmietol.

Situácia je však iná, na Facebooku sa totiž pred niekoľkými dňami objavilo stanovisko žilinského obchodného centra Aupark, ktoré jasne hovorí o skončení fungovania Burger Kingu na Slovensku. „Keďže sa držiteľ slovenskej licencie Burger King rozhodol nepokračovať v prevádzkovaní žiadnej zo svojich slovenských reštaurácií (vrátane tej v žilinskom Auparku) tak je znovuotvorenie prevádzky nepravdepodobné,“ uvádza portál retazce.sk stanovisko žilinského obchodného centra.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu