Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Havária troch áut pri Dobrej Nive, sedem zranených!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DOBRÁ NIVA - Až sedem ľudí, z toho jedna osoba ťažko sa zranilo pri rannej dopravnej nehode v katastri obce Dobrá Niva v okrese Zvolen.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 54-ročný vodič na vozidle Mitsubishi Grandis, ktorý išiel v smere od Zvolena na Krupinu pri prejazde ostrej, neprehľadnej zákruty prešiel z doposiaľ nezistenej príčiny do protismeru a ľavou prednou časťou svojho vozidla sa zrazil s protiidúcim vozidlom Fiat Brava, ktoré viedol 36-ročný vodič z Tepličky nad Váhom.

Následne narazil do prednej časti protiidúceho vozidla Škoda Octavia, ktoré viedol 24-ročný vodič z Pliešoviec.

Pri dopravnej nehode sa vodič Octávie zranil ľahko, jeho 49-ročná spolujazdkyňa utrpela zranenia s dobou liečenia do 42 dní a ďalšia 16-ročná spolujazdkyňa sa zranila ťažko. Vodič Fiatu utrpel zranenia s dobou liečenia do 42 dní.

Vodič Mitsubishi utrpel zranenia s dobou liečenia do 42 dní, jeho dvaja spolujazdci vo veku 38 a 48 rokov, bytom Dežerice, utrpeli zranenia s dobou liečenia do 42 a do 28 dní. Alkohol u vodičov zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 20.500 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu