Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vodiči pozor, na východe husto sneží, je tu znížená viditeľnosť

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PREŠOV – Polícia upozorňuje vodičov, že na diaľnici D1 v úseku Fričovce – Studenec je pre husté sneženie a následnú zníženú viditeľnosť upravená maximálne povolená rýchlosť jazdy na 100 kilometrov za hodinu.

Z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove informovali, že horský priechod Petič je už prejazdný v oboch smeroch. Cesta bola uzavretá pre skrížené kamióny.

Slovenská správa ciest upozorňuje na tvorbu snehových závejov na cestách 3. triedy v úsekoch Štrba – Šuňava – Lučivná a Svit – Tatranská Polianka v Popradskom okrese. V okolí Svidníka, Prešova a Košíc je pre silné sneženie znížená viditeľnosť na 100 metrov.

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na Slovensku sú zjazdné, ich povrch je vlhký až mokrý. Na diaľnici D1 v úseku Svinia - Prešov (Západ) a v úseku Prešov (Juh) - Budimír sa na vozovke nachádza miestami kašovitý sneh do jedného centimetra. Na vyššie položených cestách v okolí Starej Ľubovne je utlačená vrstva snehu, maximálne do 10 centimetrov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu