Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smrteľný úraz v U. S. Steele! Železiari smútia, zrušili aj ples

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

KOŠICE – Pracovník hutníckeho kombinátu U.S.Steel v Košiciach v piatok popoludní utrpel v práci ťažký smrteľný úraz!Tragická správa zasiahla všetkých zamestnancov a vedenie sa rozhodlo z piety zrušiť aj ich tradičný ples, ktorý sa mal konať dnes v hoteli Double Tree by Hilton.

„Musím žiaľ potvrdiť, že včera, krátko po piatej hodine popoludni, zomrel zamestnanec U. S. Steel Košice z Divízneho závodu Energetika. V prvom rade chceme prejaviť úprimnú sústrasť rodine zamestnanca. Pripad je vyšetrovaný políciou, Inšpektorátom práce a Útvarom pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice v spolupráci so zástupcami odborov. Vyšetrovanie nie je ukončené, preto nie je možné podávať akékoľvek  ďalšie informácie. Neboli ohrození žiadni ďalší zamestnanci ani okolité obce,“ povedal nám hovorca U.S.Steelu Ján Bača. Podľa našich informácií, sa vraj dotyčný zamestnanec nadýchal nebezpečného unikajúceho plynu a na následky otravy umrel.

Ako J. Bača dodal s ohľadom na rodinu a ostatných zamestnancov, zrušili svoj tradičný ples. „Budeme mať len večeru s našimi partnermi. Tí už boli na ceste, keď sa nešťastná udalosť stala.“
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu