Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ožratý Zemplínčan sa pomstil za výpoveď: Prebúral sa späť do firmy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Zdrvený Vlado (52) zo zemplínskeho Nižného Hrabovca si včera popoludní vypočul ortieľ - dostal výpoveď. Ťažkú situáciu si však ešte zhoršil svojou skratovou reakciou. Poriadne sa totiž opil a pravdepodobne sa rozhodol pomstiť.

"Obvinený bol včera popoludní prepustený  zo zamestnania v jednej z firiem v Hencovciach. Toho istého dňa v čase okolo šiestej po požití alkoholických nápojov, nasadol do svojho osobného auta Škoda Octavia a rozhodol sa vrátiť do firmy," popisoval začiatok incidentu prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Opilec, ktorému neskôr namerali 2,4 promile, narazil do vstupnej brány firmy a prerazil ju. S autom potom jazdil po areáli, prenasledovaný ochrankármi. Po čase zastavil. 
 
"K zraneniam pri incidente nedošlo, spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 1 800 eur," dodal Džobanik. Zemplínčana stíhajú na slobode, ale za poškodzovanie cudzej veci a jazdu pod vplyvom alkoholu mu hrozí väzenie. Čo presne chcel vyhodený muž dosiahnuť, policajti neprezradili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu