Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na Silvestra čaká Bratislavu beh cez mosty

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V posledný deň roka 2011 sa uskutoční 23. ročník Silvestrovského behu cez bratislavské mosty. Podujatie sa začne o 10.00 h na parkovisku pred Ekonomickou univerzitou v Petržalke.

Trasa povedie po lávkach pre peších cez Prístavný most, Prístavnú ulicu na most Apollo, nábrežie Dunaja, Starý most, nábrežie Dunaja v Starom Meste, Nový most, Viedenskú cestu a následne cez most Lafranconi do cieľa pretekov, ktorým je parkovisko pod mostom Lafranconi.

"Na celý priebeh tohto podujatia budú dozerať dopravní policajti, aby nedošlo k narušeniu bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke. Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti nepočíta z uzavretím ani s odklonom dopravy," informoval hovorca KR PZ v Bratislave František Peczár. Dodal, že v prípade potreby budú uzavreté len cestné komunikácie, cez ktoré povedie trasa, a to na čas, ktorý je nevyhnutný na presun bežcov.

Na beh sa zatiaľ prihlásilo takmer 500 mužov a žien. Ďalší tak môžu urobiť na internetových stránkach www.starz.sk alebo www.vos-tpk.sk. Urýchlia tým prezentáciu v deň behu, ktorá bude od 8.30 do 9.30 h pred Ekonomickou univerzitou v Petržalke, kde sa tiež ešte možno prihlásiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu