Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šialená dcéra (22): Dvoma nožmi dobodala matku a zaútočila na políciu!

Jeden zo zakrvavených nožov z miesta činu Zobraziť galériu (2)
Jeden zo zakrvavených nožov z miesta činu

BRATISLAVA/ŽILINA - Nepochopiteľný skrat nastal včera u mladého dievčaťa z Bytče. Podľa polície malo popoludní v byte napadnúť svoju vlastnú matku (53) a dvoma nožmi ju mnohokrát bodnúť do tela. Policajti vyrazili dvere doslova v poslednej sekunde!

"Matku mala najmenej dvoma nožmi bodať do oblasti hlavy, tváre, krku, hrudníka, brucha a oboch horných končatín. Uvedeným konaním napadnutá žena utrpela mnohopočetné tržné, bodné a rezné zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia," popisoval šialený útok žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. 

Ako poznamenal, zatiaľ nevedia, čo bolo príčinou nešťastia. Políciu o tom, čo sa deje, informovala žena z blízkeho okolia. Na miesto okamžite vyrazila hliadka. Policajti vyrazili dvere do bytu a naskytol sa im pohľad na mladú ženu s dvoma zakrvavenými nožmi v ruke, ako stojí nad svojou doráňanou matkou. Ešte stále ju bodala.
 
"Nožmi sa snažila zaútočiť aj na zasahujúcich policajtov. Z uvedeného dôvodu policajti zakročili a obvinenej zabránili v ďalšom protiprávnom konaní. Zranenej žene poskytli prvú pomoc pracovníci RZP a previezli ju do nemocnice," dodal.
 
Dievča je v cele a čaká na vzatie do väzby. Ak mu dokážu vinu, môže dostať až výnimočný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu