Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pri Senci s zrazili kamióny, odkláňajú dopravu do hlavného mesta

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na šmykľavej, zamrznutej vozovke medzi Sládkovičovom a Sencom do seba dnes pred siedmou ráno narazili dva kamióny. Mohutná zrážka nezostala bez následkov. Oboch vodičov museli previezť do nemocnice a cesta zostala až do odvolania neprejazdná.

"V dôsledku dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes krátko pred 06.45 hod, je úsek cesty medzi I/62 medzi Sládkovičovom a Sencom až do odvolania neprejazdný. Na mieste sa nachádzajú policajti dopravnej polície a odkláňajú dopravu v smere na Tureň a Senec," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Príčinou nehody bolo pravdepodobne počasie a vysoká rýchlosť jedného z kamiónov. "Vodič dostal podľa doterajších zistení šmyk na zamrznutej vozovke na nadjazde na 1. kilometri cesty I/62 a prešiel do protismeru. Tu sa zrazil s vodičom druhého nákladného motorového vozidla. V dôsledku kolízie bolo poškodené aj osobné motorové vozidlo Škoda Fábia jazdiace za jedným z kamiónov," dodala hovorkyňa.

Obaja šoféŕi sa zranili a museli ich previezť na ošetrenie do nemocnice. Škodu zatiaľ nevyčíslili. Cesta I/62 je zatiaľ neprejazdná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu