Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Ivan Lexa prichádza na bielom koni: Predstavuje novú televíziu!

Nová internetová televízia Horse TV
Nová internetová televízia Horse TV

BRATISLAVA – Bývalý šéf SIS Ivan Lexa zakladá internetovú televíziu! Pri jeho vášni ku koňom nie je prekvapujúce, že nová televízia bude určená predovšetkým jazdcom a milovníkom koní. Informáciu zverejnil portál Mediálne.sk.

Internetová televízia Horse TV so sídlom v Bratislave, za ktorou stojí spoločnosť Axel Trade Ivana Lexu, odštartovala symbolicky na sv. Martina oficiálnym krstom. Upozorňuje na to aj banner na stránke. „Martin na bielom koni vám prináša Horsetv.sk.“

Lexa však v oblasti médií nie je žiadnym nováčikom. Luxusný mesačník Životný štýl a kôň vydáva už štvrtý rok. Tento prináša informácie zo sveta koní, jazdectva, ale aj poľovníctva, cestovania, golfu či jachtingu. Podobným štýlom sa bude uberať aj Horse TV.

„Na začiatku bude vysielať len zo záznamu a časom je naplánované aj vysielanie na živo - hlavne prenosy z pretekov," povedala pre Mediálne.sk šéfredaktorka Horse TV Alexandra Skatullová. Prenosy z pretekov doplnia reportáže z jazdectva, o koňoch, pretekároch a voľnočasových aktivitách.

Ktovie, či televízia bude žať v budúcnosti úspech, možno jej v tom má dopomôcť aj magický dátum 11. 11. 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu