Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vošla do výkupne šrotu a bodla muža do krku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

ŽIAR N. HRONOM - Trestné stíhanie pre zločin lúpeže začal vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom. Doposiaľ nezistená páchateľka maskovaná šatkou cez tvár v piatok o 13:20 vošla do výkupne oceľového šrotu a neželezných kovov v Ladomerskej Vieske na Priemyselnej ulici.

Najskôr výkupcovi ponúkla na výkup približne 1,8 kilogramov hliníkových profilov, ktoré vyložila z ruksaku. Keď výkupca otvoril šuplík, v ktorom mal hotovosť v minciach a papierové bankovky v čiernej peňaženke v celkovej hodnote 300 eur, bodla ho nožom do krku. Výkupca sa začal brániť a hodil po nej šuplík s hotovosťou. Páchateľka zdvihla zo zeme peňaženku s papierovými bankovkami a začala utekať. Keď jej výkupca chcel zabrániť v úteku a udrel ju, nôž aj peňaženka jej vypadli na zem.

Žena utekala ďalej k bráne, kde ju výkupca dobehol, ale následne sa mu opäť vyšmykla a ušla. Škoda na majetku nevznikla. Páchateľka však 53-ročnému mužovi zo Žiaru nad Hronom spôsobila poranenia krku s predpokladanou dobou liečenia sedem dní. Po páchateľke polícia pátra, za tento skutok môže byť potrestaná odňatím slobody na sedem až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu