Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Miliónová súťaž Pracháč už pozná výhercu

Mira sme príjemnou správou šokovali po príchode z práce. Neveril vlastným ušiam... Zobraziť galériu (4)
Mira sme príjemnou správou šokovali po príchode z práce. Neveril vlastným ušiam...

DULOVCE - Šťastie s hracími kartami Nového Času pokúšal Miro Chvostík (24) už niekoľkokrát. To, že po márnych pokusoch sa včera stal výhercom 2 miliónov, považoval najskôr za kanadský žartík. Šok však o chvíľu vystriedala nesmierna radosť! Mladý muž z Duloviec v okrese Komárno chce výhrou pomôcť rodine k lepšiemu životu...

Správu, že je čerstvým milionárom, sa Miro dozvedel v piatok po tretej popoludní od Nového Času. Mladý muž, ktorý pracuje vo firme zaoberajúcej sa servisom kamiónov, sa práve vracal z práce v Nových Zámkoch. „To nemôže byť pravda,“ držal sa za hlavu a hľadal v okolí skrytú kameru. „V živote som nikdy nič nevyhral, toto je moja prvá výhra,“ krútil hlavou mladý boháč.

V rodinnom dome v Dulovciach žije s otcom Michalom (52), mamou Jolanou (51) a sestrou Janou (19). Miroslavova priateľka bola prvou osobou, s ktorou sa podelil o radostnú správu. „Výhra je ako narodeninový darček pre maminu, akurát zajtra má 51 rokov,“ smeje sa najnovší dulovský boháč.

Peniaze sa Mirovej rodine nesmierne zídu. Práve sa totiž pustili do prestavby staršieho domu a výhra im pomôže splatiť pôžičku zo stavebného sporenia. Chvostíkovcom sa zíde aj nové auto. Rodina zatiaľ jazdí na starej škodovke, a hoci Miroslav má aj vlastný starší peugeot, auto už má 16 rokov a ešte stále naň spláca pôžičku. Uvažujú tiež o novom televízore a Miro chce rodinu vybaviť aj novými mobilmi.

Miroslavov otec aj mama robia na železnici, sestra študuje na vysokej škole. Miro nehral s Novým Časom prvý raz, šťastie s hracími kartami pokúšal už niekoľkokrát. Doteraz sa však naňho neusmialo. Veľká chvíľa nastala až včera. Čerstvého boháča však už teraz poznajú v celej dedine. Ako absolvent elektrotechnickej priemyslovky sa totiž vyzná v televízoroch a chodieva ich opravovať viacerým Dulovčanom.



Miliónová súťaž Pracháč už
Zobraziť galériu (4)
Výhercovi popriala aj Boučková
Výhercu hlavnej ceny 2 milióny korún po 6 týždňoch od začatia súťaže prišla včera napoludnie do nášho vydavateľstva vyžrebovať obľúbená moderátorka Marianna Boučková-Ďurianová. Nový milionár sa žreboval z 116 440 platných hracích kariet. Notársky dohľad nad akciou mala JUDr. Eva Imrišová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu