Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia hľadá tínedžerov Harabina a Pekára zo Žiliny

Nezvestní Michal Harabin a Marek Pekár
Nezvestní Michal Harabin a Marek Pekár (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia v Žiline žiada o pomoc pri pátraní po dvoch mladíkoch, ktorí sú nezvestní od nedele 4. septembra. Nezvestný je 16-ročný Michal Harabin, bytom Žilina, prechodne bytom Veľké Rovné, okres Bytča, aktuálne je Michal umiestnený v Reedukačnom centre v Hlohovci. Je 180 cm vysoký, má štíhlu postavu, hnedé oči a krátke vlasy – špinavý blond.

Na sebe mal kárované krátke nohavice, biele tričko s potlačou v tvare kosoštvorca oranžovej farby a čierno-biele tenisky. "Nezvestný bol naposledy videný 4. septembra o 15.10 na železničnej stanici v Žiline, kde nastúpil do vlaku, ale z vlaku ešte na stanici v Žiline vystúpil a cez koľajisko ušiel," informoval agentúru SITA žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia pátra aj po 15-ročnom Markovi Pekárovi zo Žiliny. Marek je 180 cm vysoký, zavalitej postavy, má krátke čierne vlasy a tetovanie na prstoch ľavej ruky a na lýtku. Oblečené mal červené kárované trojštvrťové nohavice a hnedé tričko s aplikáciou. "Nezvestný odišiel 4. septembra o 12.00 z miesta bydliska. Doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu, domov sa nevrátil a jeho súčasný pobyt nie je známy," uviedol Moravčík. Obaja mladíci by sa mali podľa polície pohybovať spolu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu