Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Údajný šaliansky boss prežil útok bazukou, skončil v putách!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Ladislava Vasarába (40), ktorý sa údajne len nedávno zhostil pozície šéfa juhoslovenského podsvetia, zadržali špeciálne policajné jednotky. Akcia kukláčov by mala súvisieť so smrťou Jozefa Kaciana (55), ktorého vo februári zastrelili v Šali.

To, že Vasaráb skončil v putách, potvrdila pre Markízu aj hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová. O podrobnostiach však nechcela hovoriť. "Ku skutkom, zo spáchania ktorých je dôvodne podozrivý, sa polícia vyjadrí hneď ako to bude možné," uviedla. Údajne však malo ísť o násilnú činnosť v mestách južného Slovenska.

Na mocného podnikateľa zaútočili v júni v Galante. Na jeho auto vystrelili z bazuky. Vasaráb mal šťastie, strela jeho luxusné Audi netrafila. Ako napísal po útoku miestny portál galantaonline.sk, Vasaráb mal len nedávno prevziať "žezlo" šéfa regionálneho podsvetia, ktoré sa uvoľnilo po februárovej vražde Maroša Kováča.

"Po vražde Maroša Kováča sa podsvetie vyhrážalo aj Ladislavovi V. a ten chodil s posilnenou vlastnou ochrankou a jazdil na obrnenom vozidle. Tento fakt mohol byť dôvodom, že páchatelia si zvolili ako vražednú zbraň RPG," napísal portál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu