Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Giraltovčan s Fábiou skončil v stĺpe, náraz neprežil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

GIRALTOVCE/ BREZOV - Medzi mestom Giraltovce a obcou Brezov došlo dnes k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život 47-ročného muža. Giraltovčan pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu, ako aj povahe vozovky a so Škodou Fabia narazil do betónového elektrického stĺpa.

Dopravná nehoda sa stala približne o 17.10 h. Podľa slov Jany Karnišovej z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Prešove vodič neprispôsobil na priamom úseku cesty rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, na priečne zvlnenom cestnom úseku pred obcou Brezov nezvládol vedenie vozidla a prešiel s ním do protismeru.

"S vozidlom následne vošiel do poľa pričom narazil do betónového stĺpa elektrického vedenia, ktorý prelomil a vyvalil, čím takto utrpel ťažký úraz a zraneniam na mieste podľahol," doplnila Karnišová. Škodu na motorovom vozidle vyčíslili na 3500 eur a poškodenie betónového stĺpa približne na 200 eur. 

"V nedeľu 21. augusta začal poverený príslušník PZ trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia," uzavrela Karnišová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu