Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Samozvaný oravský detektív ´vyšetroval´ päsťami aj palicou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ZUBROHLAVA – Vyšetrovanie krádeže sa vymklo z rúk mužovi (36) z oravskej obce Zubrohlava. Jeho známemu ukradli zváračku a on sa iniciatívne podujal, že páchateľov nájde.

"Detektív" prišiel v noci z 30. na 31. júla pred miestnu diskotéku. Násilím odtiaľ vytiahol mladíka (17) a začal ho "vypočúvať". Kde je zváračka?, pýtal sa ho opakovane. Mladík sa zaprisahával, že nevie, po čom inkasoval úder do tváre.

Oravčan vytiahol z auta palicu a opäť sa spýtal, kde je ukradnutý nástroj. "Mládenec mu nevedel odpovedať a tak dostal najmenej šesť úderov do ľavej ruky a oblasti rebier,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Agresívny muž mladíkovi pohrozil ďalšou bitkou a prikázal mu, nech zatelefonuje kamarátovi (28). Keď ten prišiel pred diskotéku a tiež nevedel odpovedať, kde zváračka zmizla, dostal úder do tváre.

Útočník ho zvalil na zem, bezhlavo udieral palicou po celom tele a neustále žiadal spomínané informácie. Potom vytiahol spoza pása pištoľ a vystrelil smerom ku hlave dobitého muža.

„Ten mu opakoval, že nevie, kde je zváračka a môže sa o tom presvedčiť prehliadkou jeho garáže. Obvinený tam poslal 17-ročného mladíka. Po jeho návrate bez zváračky nechal obidvoch dobitých mužov na parkovisku a prikázal im, aby nikomu nič nehovorili,“ opísala hovorkyňa.

Polícia samozvaného detektíva zadržala a hrozí mu až desať rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu