Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Po Piešťanoch mali jazdiť 170 km/h, vystrihovali ich z vraku!

Vodič nezvládol riadenie, a prerazil plot Zobraziť galériu (4)
Vodič nezvládol riadenie, a prerazil plot (Zdroj: piestanskydennik.sk)

PIEŠŤANY - Mladý vodič zahynul v nedeľu večer pri havárii na Obchodnej ulici v Piešťanoch. Z vraku auta ho museli s pomocou vyslobodzovacieho zariadenia dostať hasiči. Jeho spolujazdec skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici.

Hasičov privolali k nehode Renaltu Megane krátko po 19:00, v prípade vodiča (20) lekár na mieste konštatoval smrť, totožnosť polícii potvrdil jeho otec, informoval hovorca trnavských hasičov Ivan Peťko.

"Boli sme v záhradke, keď sme začuli strašnú ranu. To auto išlo šialene rýchlo, možno aj rýchlosťou 170 kilometrov za hodinu. Nevieme to presne... Keď sme za ním vybehli, auto už bolo zdemolované, ležalo na boku, tak sme ho vrátili nazad na kolesá," cituje svedkov na svojej stránke Piešťanský týždeň.

Ako uviedla polícia, mladík jazdil po Obchodnej ulici smerom od obce Veľké Orvište k nákupnému centru, kde po tiahlej pravotočivej zákrute vo vysokej rýchlosti nezvládol riadenie. Po šmyku prešiel do protismeru a ľavým kolesom narazil do obrubníka. Potom pravým bokom narazil do lampy, vošiel do záhradky a strechou auta narazil do múru vo výške asi 1,5 metra. Auto zostalo na ľavom boku.

"Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V tom čase sa vo vozidle nachádzal aj 17-ročný spolujazdec z Piešťan, ktorý utrpel ťažké poranenia hlavy a z miesta dopravnej nehody bol odvezený sanitkou a následne vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice na Kramároch," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. 

Alkohol u vodiča zistí až toxikologické vyšetrenie. Presnú príčinu dopravnej nehody polícia stále vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu