Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Na víkend uzavrú tunel Bôrik aj časť Prístavného mosta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Dnes a počas víkendu budú uzavreté dva úseky diaľnice D1. Už dnes od 22:00 do nedele 18:00 bude úplne uzavretý úsek diaľnice Mengusovce-Jánovce vrátane tunela Bôrik. V nedeľu 5. júna od 8:00 do 15:00 bude úplne uzavretý pravý pás Prístavného mosta v Bratislave v smere do Žiliny.

Obchádzková trasa úseku Mengusovce-Jánovce bude viesť od diaľničnej križovatky Mengusovce cez mesto Svit, na križovatke Poprad Západ bude doprava presmerovaná späť na diaľnicu D1. V Bratislave bude cestná premávka z mosta Lafranconi na križovatke „INCHEBA“ odklonená na Einsteinovu ulicu, z nej na Most Apollo, Košickú a Prístavnú ulicu a cez križovatku „rondel“ späť na diaľnicu D1.

Z Dolnozemskej ulice bude cestná premávka za križovatkou s Bosákovou ulicou presmerovaná na Most Apollo a ďalej po rovnakej trase cez Košickú a Prístavnú ulicu späť na diaľnicu D1. Mestská hromadná doprava bude odklonená na obchádzkovú trasu cez Dolnozemskú cestu, Most Apollo, Prístavnú ulicu, križovatku „rondel“ a Bajkalskú ulicu.

Ako informoval hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti Marcel Jánošík, príčinou uzávierok je údržba komunikácií, kontrola a testovanie technologických zariadení a ďalšie servisné a opravné práce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu