Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čech na košickej diaľnici neprežil zrážku s kamiónom

Na zničené auto nebol pekný pohľad Zobraziť galériu (2)
Na zničené auto nebol pekný pohľad

BRATISLAVA/KOŠICE - Smrť muža si vyžiadala stredajšia nehoda na diaľničnom privádzači v Košiciach. Český šofér (51) Octavie narazil okolo desiatej večer do kamióna, zhodou okolností tiež z Čiech. Škodovka sa zakliesnila do zadnej časti návesu.

"Vodič Octavie viedol vozidlo po Prešovskej ceste v smere od Prešova do Košíc v pravom jazdnom pruhu, kde približne 300 m pred odbočkou na sídlisko Ťahanovce z doposiaľ nezistených príčin narazil do pred ním idúceho nákladného vozidla," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Vodič zrážku neprežil," uviedol dôstojník operačného strediska košických hasičov Radoslav Blaškovan. Zakliesnené auto museli pola neho oslobodiť pomocou zdvíhacieho vankúša a navijáku. "Nebohého vodiča z auta vystrihli špeciálnym hydraulickým náradím,“ dodal. Hasiči nehodu, ktorá sa odohrala pri Zelenom dvore, odstraňovali až takmer do druhej ráno. 

Celkovú škodu odhadli na 20 tisíc eur. Kamionistu, ktorý sa nezranil, policajti podrobili dychovej skúške. Alkohol nezistili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu