Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kanadského fanúšika v Košiciach obrali o tisíce!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Kanaďan (59), ktorý prišiel na MS v hokeji podporiť svoj tím, nebude na Slovensko spomínať v dobrom. Keď sedel v nedeľu večer v jednej z košických reštaurácií, z vrecka koženej bundy mu neznámi zlodeji ukradli peňaženku.

Cudzinec v nej mal 900 eur, doklady aj tri bankomatové karty. Ako uviedla  košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, zlodejom sa hotovosť málila a z účtu mu vybrali 3 tisíc eur.

Nie je to jediný podobný incident, ktorý sa odohral na majstrovstvách. Najväčšiu hanbu utrpelo Slovensko v sobotu, keď počas zápasu Dánska s Nemeckom okradli dánsky hokejový tím, ktorý bol ubytovaný v bratislavskom hoteli Tatra.

Zlodeji si odniesli elektroniku, peniaze aj parfumy. Ako informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár, zlodejom, ktorí sa vlámali do trinástich izieb, hrozí až desaťročný trest. Škoda, ktorú utrpel dánsky tím, by sa mala byť okolo 35 tisíc eur. Manželský pár z Fínska, ktory býval vo vedľajšej izbe a tiež sa stal obeťou zlodejov, prišiel o veci za viac než 1500 eur, uviedol portál hnonline.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu