Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mella prepustili na slobodu! Na niekoľko sekúnd

Slobodu si užiť nestihol Zobraziť galériu (2)
Slobodu si užiť nestihol

BRATISLAVA - Neslávne známy Karol Mello, ktorého vinia z účasti na dvojnásobnej vražde spred siedmych rokov, sa dostal na slobodu. Skôr než si ju však stihol vychutnať, vrhli sa naňho kukláči.

Údajného mafiána, ktorý je partnerom herečky Zuzany Marošovej, zadržali pred bratislavským Ústavom na výkon väzby, z ktorého chvíľku predtým vyšiel.

Krajský súd dnes najskôr skonštatoval, že pri pôvodnom vzatí do väzby došlo k procesným chybám. Potom však Mella eskortovali kukláči na okresný súd, ktorý rozhodol, že dôvody útekovej väzby naďalej trvajú. Senát neprijal ani peňažnú záruku ani písomný prísľub údajného zločinca.

"KS v Bratislave o sťažnosti obžalovaného K.M. rozhodol tak, že obžalovaného K.M. prepustil z väzby na slobodu. Dôvodom rozhodnutia odvolacieho súdu je, že zistil porušenie procesných predpisov v konaní o vydaní na územie SR, ako aj porušenie procesných predpisov pri rozhodovaní o vzatí do väzby OS BA 1," povedal dnes hovorca súdu Pavol Adamčiak.
     
Mella na Slovensko vydali poľské orgány. AKo napísal denník Pravda, o jeho väzbe však rozhodol nepríslušný sudca a preto hrozilo, že sa ocitne na slobode.

Mella vinia z účasti na vražde v Moste pri Bratislave v roku 2004. Spolu so šéfom zločineckého gangu Branislavom Adamčom údajne plánovali zavraždiť bývalého policajta. Namiesto toho mali omylom rozstrieľať auto s jeho družkou a synom. Obete útok neprežili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu