Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nikolu (20) otrávili imipramínom a zavraždili!

Niki Beblavá
Niki Beblavá

BRATISLAVA - Mladú Nikolu Beblavú zo Senice otrávili. Uviedla to dnes polícia po tom, ako získala informácie zo znaleckého skúmania. Telo dievčaťa našli v novembri 2010 v lese neďaleko jej mesta. Neznámy vrah ju pred smrťou údajne znásilnil.

"Ak si si myslel, že si ma zlomil tým, že si mi v lese podhodil telo mojej dcéry, si na omyle! Som naštartovaný motor, ktorý nezastavíš, pokiaľ ťa nedostanem tam kam patríš," sľubil vrahovi na portáli nikibeblava.sk jej otec.

Podľa dnes zverejnenej analýzy sa v tele dievčaťa našla látka imipramín. Liek, ktorý sa používa na liečbu depresií, sa tam dostal pravdepodobne tesne pred smrťou, alebo niekoľko hodín pred ňou, uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Znalci určili, že množstvo látky zodpovedá až 60 tabletám imipramínu. Liek, ktorý látku obsahuje, sa volá Melipramin. Mohli jej ho podať injekčne, alebo mohla roztok s liekom vypiť. Polícia v tejto suvislosti hľadá ľudí, ktorí látku užívajú, alebo lekárov, ktorým tento liek zmizol, dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu