Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Banky v Galante a D. Strede asi vylúpil ten istý muž

Prepad banky v Galante Zobraziť galériu (2)
Prepad banky v Galante (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/TRNAVA - V prípade bankových lúpeží v Dunajskej Strede a v Galante je pravdepodobné, že išlo o toho istého páchateľa, informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

V oboch prípadoch lupiča v pobočkách zachytili kamery.

Z peňazí si však nič neužil, v prvom prípade nezískal žiadne peniaze, keďže pracovníčka odpadla a on ušiel a v druhom mu vybuchol farbiaci balíček.

Páchateľ bol približne 175 cm vysoký, v oboch prípadoch mal na hlave bledú šiltovku a maskoval sa slnečnými okuliarmi. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Ozbrojený páchateľ prepadol dnes ráno pobočku banky na Hlavnej ulici v Galante. Maskovaný muž vošiel do banky, pristúpil k pultu a na pracovníčku namieril zbraň zabalenú v tmavej látke. Prinútil ju, aby mu vydala peniaze. Pracovníčka mu však okrem peňazí vložila do igelitky aj farebnú rozbušku, ktorá po niekoľkých metroch explodovala.

Osud neprial lupičovi ani v prípade utorkovej lúpeže v Dunajskej Strede. Po tom, čo vošiel do banky, prešiel k jednému z jej pultov a na pracovníčku namieril zbraň. Tá však od strachu odpadla a páchateľ z banky ušiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu