Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúca informácia: Slovensko ponúklo Kaddáfimu azyl!

M. Kaddáfí predáva moc do rúk opozície Zobraziť galériu (3)
M. Kaddáfí predáva moc do rúk opozície

BRATISLAVA – Minister zahraničných vecí a predseda SDKÚ Mikuláš Dzurinda ponúkol dnes možnosť politického azylu vodcovi Líbye Muammarovi Kaddáfímu. Slovensko tak chce prispieť k zastaveniu násilia v tejto severoafrickej krajine. Informáciu zverejnila na svojej webovej stránke strana SDKÚ.

„Ponuku vlády Kaddáfímu ocenil aj líder opozičného Smeru Robert Fico, ktorý vodcovi džamahírie ponúkol možnosť postaviť si stan vo svojej vlastnej vinici nad Bratislavou, kde môžu spoločne diskutovať o boji proti svetovému imperializmu,“ píše sa v správe.

Samotný Kaddáfí sa podľa nej pre televíziu BBC vyjadril, že túto ponuku Slovenskej republiky bude zvažovať a v tejto súvislosti pozitívne hodnotil vzťahy so Slovenskom počas vlády Roberta Fica. „Premiérka Iveta Radičová zvolala v súvislosti s úvahami o možnosti poskytnúť Kaddáfimu azyl na Slovensku na dnešné popoludnie mimoriadne rokovanie koaličnej rady,“ dodáva správa. Pod článkom je podpísaná Agentúra Tomanovej Pes s. r. o. Podľa toho je zrejmé, že v najsilnejšej koaličnej strane takto originálne poňali Deň bláznov. Plné znenie správy nájdete v GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu