Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z potoka v Šaci vytiahli mŕtve telo muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Krátko po 10. hodine košických hasičov požiadali o pomoc pri vytiahnutí tela mŕtveho muža z koryta potoka v mestskej časti Šaca. Prípad vyšetruje polícia.

Hasiči dnes predpoludním zasahovali pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste 1. triedy v stúpaní pred Soroškou v smere od Košíc, kde sa na strechu prevrátilo osobné auto.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Zoltán Spatz informoval, že vo vozidle sa v čase nehody nachádzali štyri osoby, z ktorých tri utrpeli zranenia.

K dopravnej nehode dnes hasiči vyrážali aj v skorých ranných hodinách. Za Košicami smerom na Jahodnú krátko pred 2. hodinou zišlo osobné auto z cesty a skončilo v priekope. Operačný dôstojník uviedol, že pri nehode sa zranili dvaja ľudia. Hasiči asistovali zdravotníkom pri poskytnutí prvej pomoci a následne zabezpečili vytiahnutie havarovaného auta a odstránenie vytečených prevádzkových kvapalín.

Na poludnie likvidovali michalovskí hasiči požiar suchej trávy pri obci Trhovište. Oheň sa postupne blížil k rodinným domom a dvom vysielačom mobilných operátorov. Spatz dodal, že včasným zásahom sa podarilo zabrániť ohrozeniu spomínaných objektov. Okrem toho dnes do 15. hodiny hasiči absolvovali aj ďalšie štyri výjazdy k horiacim suchým porastom v okresoch Trebišov, Košice a Spišská Nová Ves.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu